De mobiele telefoon is tegenwoordig een veelgebruikte manier om een website te bekijken. Al is het om kort contact of andere informatie terug te vinden, of een snelle indruk te krijgen van wat je te bieden hebt.
Een website wordt eigenlijk gemaakt om te bekijken op een computer, maar een “mobiele” versie voor op de IPad en IPhone, ontkom je tegenwoordig niet meer aan.

Eenvoudige website zijn vaak zo ingericht om ook op mobiel een “acceptabel” versie te tonen, maar wil je het echt mooi doen, dan is in veel gevallen een aparte mobiele versie een aanrader. Het zijn gewoonweg allemaal verschillende apparaten met verschillende “beperkingen”.

In sommige gevallen kan een aparte mobiele app een betere vorm zijn om te communiceren met je klanten dan een website. Hierbij moet je denken aan functies waarbij de klant regelmatig terugkeert zoals nieuws of aankopen in een webwinkel.

Two Dutch Guys is in staat om op basis van je wordpress website of winkel een aparte mobiele versie of app te maken die zowel in de Apple App store als de Google Playstore kan worden aangeboden.