Uw persoonlijke web- en reclamebureau

Tegenwoordig kom je steeds meer zakelijke dienstverlening tegen op basis van een lidmaatschap. Hierdoor ontstaat een relatie waarin u, als klant, nooit voor bijkomende kosten komt te staan; en wij een basis hebben om onze diensten te optimaliseren. Ten slotte krijgen wij ook steeds meer te maken met abonnementsvormen voor het gebruik van software, het maken van (onderdelen van) websites en het gebruik van grafische programma’s.

Wij combineren de inzet van onze ervaren web-, creative- en grafische professionals en het gebruik van alle bovengenoemde programma’s in een zeer aantrekkelijke service: Club TDG. Daarbij denken wij ook graag met je mee in het creatieve proces van het creëren van jouw logo, visitekaartje, website en social media.

De kosten van een reclamebureau lopen vaak in de tienduizenden euro’s. Uiteindelijk betaal je hierbij grotendeels voor het creatieve proces waarvan wij van mening zijn, dat jij als ondernemer, dit samen met onze ervaring prima zelf kunt.

Het Club TDG lidmaatschap omvat alles dat je maar nodig hebt:

Logo, briefpapier en visitekaartjes

(openings)flyer of custom (social) post

Het bouwen van een complete custom website

Fotografie en video voor gebruik op de website

Full service website onderhoud

Hoe werkt Club TDG?

Naast het Club TDG pakket kunt u als lid gebruik maken van onze gereduceerde prijslijst. Het lidmaatschap bij Club TDG levert je al gauw 50% korting op voor al je andere wensen.

Na 10 maanden zullen we op basis van een evaluatie alle producten herzien en opnieuw opzetten. Zo blijf je altijd up-to-date en voorop lopen.